Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

BERVA

14termék 114

Berva alkatrészekre lenne szüksége?


A Berva segédmotorok manapság igazi ritkaságnak számítanak, mert igencsak rövid ideig gyártották őket, 1958-tól 1962-ig. Ez idő alatt nagyjából 60-70 ezer Berva készülhetett. Ebből kifolyólag nem véletlen, hogy a Berva moped tulajdonosok napjainkban nagyon vigyáznak a járművekre, hiszen már nincs lehetőség új segédmotor vásárlására a márka kínálatából. Amennyiben Ön is azon szerencsések közé tartozik, akiknek van Berva mopedje, és fontos, hogy folyamatosan foglalkozzon a jármű karbantartásával, szerezze be tőlünk az alkatrészeket!
 
Választékunkban többféle Berva alkatrészt is talál, amik kiválóak a karbantartási munkálatokhoz. Fontosnak tartjuk, hogy életben tartsuk a magyar mopedgyártás legendás járműveit, ezért folyamatosan biztosítjuk a Berva alkatrészeket a márka híveinek. Így nem jelenthet gondot részt venni a rendszeresen megtartott veterán motoros találkozókon sem.
 
Tekintse meg Berva alkatrészeink kínálatát, és rendelje meg azokat az elemeket,amikre szüksége lesz a karbantartási munkálatokhoz! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!