Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

CSEPEL

65termék
 

Újítsa fel veterán motorját Csepel alkatrészekkel!

A Csepel motorkerékpárok ma már veterán motornak számítanak. Mindenki ismeri őket, és sokaknak lapul is egy-egy idős modell a garázsában. A három évtizeden át működő csepeli motorkerékpár gyár, létezése alatt számos ikonikus modellt adott a világnak. Ezek közé tartozik például a Csepel 100, vagy a Csepel 125 típus is.

Hiába ért véget a Csepel motorkerékpárok gyártása, a megmaradt modellek még ma is léteznek, és sok közülük – ha veterán motornak számít is – még mindig működik és járja az utakat. Ha Önnek is ilyen motorja van, bizonyára szembesült vele, hogy nem egyszerű hozzá eredeti Csepel alkatrészt találni. Jó hír, hogy nálunk többféle Csepel alkatrészből válogathat, így ha szeretné régi motorját megjavítani, vagy felújítani, ne habozzon felkeresni minket!

Kipufogó, fékkar, kuplungkar, bowden, ülés, lámpa, elektromos alkatrészek, vázak és számos egyéb alkatrész, illetve a javításhoz való szerszámok is megtalálhatóak webáruházunkban. Szerezze be megbízható helyről Csepel alkatrészeit, és pótolja azokkal a meghibásodott alkatrészeket!

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!