Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

GILERA

Gilera alkatrészek az olasz márka rajongóinak

Az olaszok egyik jellegzetes közlekedési eszköze a jól ismert robogó, de a motorozás sem áll távol tőlük, ezért nem csoda, ha saját robogó és motor gyáruk, márkájuk is van. Ez nem más, mint az ismert Gilera, ami már az 1900-as évek óta gyártja a kétkerekűeket. A versenymotorairól híres cég sportrobogók gyártásával is hírnevet szerzett magának, amivel szintén beírta magát a kétkerekűek történelmébe.

Gilera alkatrészek gazdag kínálatát találja meg webáruházunkban, sok egyéb motor márka alkatrészei mellett. Ha elege van abból,hogy hiába kutat egy olyan alkatrész után, amire szüksége van, ha speciális termékre vadászik, de jó ár-érték arányban, akkor ismerje meg a kínálatunkat! Gilera alkatrészekből széles választékot kínálunk, DNA, Storm, Stalker mind megtalálható a Gilera alkatrészek között, de természetesen a híres Runner sem maradhat le a listáról.

Vásárlóink számára online vásárlást és futárral történő kiszállítást biztosítunk, mert az a célunk, hogy a Gilera alkatrészek beszerzése is kényelmes legyen!