Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

MZ

MZ alkatrészek egy helyről!

Az MZ motorok története egészen az 1900-as évek elejéig nyúlik vissza, amikor a hajdani textilgyárban kezdetben gőzkazán szerelvényeket, gőzgépeket, majd kétütemű gyerekmotorokat kezdtek gyártani. Idővel a világ legnagyobb motorkerékpár gyára lett. A világválság és a második világháború viharai után újra indult a gyártás és a gyár hivatalosan is felvette az MZ nevet (Motorradwerk Zschopau).

A legmodernebb technológiák felhasználásával készültek az MZ motorok, amik a versenymotor gyártás élvonalába emelték a gyárat. Az MZ motorok népszerűsége ma is elsöprő, sokan keresik és használják ezeket a kétkerekű járműveket.

Amennyiben Ön is MZ tulajdonos, nagyon jól tudja, hogy az eredeti MZ alkatrész az, ami egy motor esetében szóba jöhet. Az eredeti alkatrészek előnyei vitathatatlanok, hiszen tökéletesen illeszkednek a motorba, biztosítják a hibátlan működést.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, vegye igénybe online szolgáltatásainkat, és szerezze be hiányzó MZ alkatrészeit megbízható helyről!