Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

PANNÓNIA

Pannónia alkatrész beszerzése? Nem lehetetlen!

A Pannónia motort 1954 és 1975 között gyártották, tehát a legfiatalabb modellek is lassan 45 évesek, ez azonban nem jelenti azt, hogy akinek van egy ilyen motorkerékpárja, annak már le kellene róla mondania.Sajnos sokan úgy gondolják, hogy ezekhez a járművekhez már lehetetlen alkatrészt szerezni, pedig ez egyáltalán nem így van. Cégünk nagy választékban kínál Pannónia alkatrészeket, ezért a tulajdonosoknak érdemes minket felkeresniük.

Tény, hogy a Pannónia alkatrészek beszerezése nem olyan egyszerű, mintha egy mai, modern motorkerékpárhoz keresnénk valamit. Azonban ezek a motorok megérik az utánajárást, hiszen ma már igen ritkának és különlegesnek számítanak. Aki egy ilyen járművel rendelkezik, az bizony büszke is lehet rá!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha Önnek is Pannónia alkatrészekre van szüksége;széles választékkal és kedvező árakkal várjuk! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, megadott elérhetőségeinken szívesen válaszolunk rá. 

Pannónia alkatrészeket keres? Nálunk nagy választékot talál!

A Pannónia egyike a még ma is népszerű, magyar motormárkáknak. A nagy múltú Csepel motorkerékpárgyár 1953-ban kezdte gyártani a Pannónia motort, ami hamar az ország kedvencévé vált. Habár a Pannóniát csak rövid ideig gyártották, mégis szinte mindenkinek volt belőle, hiszen olcsóbb volt, és könnyebben hozzá lehetett jutni, mint egy autóhoz.

A Pannónia motor ma már veteránnak számít, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne még ma is Pannónia alkatrészekhez hozzájutni. Keressen fel minket bizalommal, és válogasson veterán motor alkatrészeinkből! Pannónia alkatrészeket ugyanúgy talál kínálatunkban, mint Csepelt, Danuviát, vagy Hondát is!

A Pannónia alkatrészeket kedvező áron rendelheti meg még ahhoz képest is, hogy veteránmotor alkatrészekről van szó. Csak döntse el, hogy pontosan mi az, amire szüksége van, és nálunk garantáltan megtalálja! Pannónia alkatrészek egyhengeres, kéthengeres, Duna, vagy Kuli modellekhez, illetve univerzális kivitelben egyaránt megrendelhetőek.

Ha kérdése van, vagy nem talál valamit, amire szüksége van, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!