Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

PUCH 50

5termék 15

Puch alkatrészek, egy igazi klasszikus tartozékai

A motoros kultúra szerves részét képezik az újabb gyártmányúak mellett a régebbi, ikonikus gépek is, sokak birtokában vannak igazi kuriózumnak számító darabok is, amiket nagy becsben tartanak, és igazi időtálló értéket képviselnek.

A Puch alkatrészek és a márkanév jól ismert a mopedesek és motorkerékpárosok között, sok ma már öreg motorosnak egy Puch Maxi moped volt az első, ami elrabolta a szívét, és elindította a kétkerekűek útján.

A méltán híres céget Johann Puch, feltaláló és mesterszerelő alapította Ausztriában, majd később egyesült a Steyr és Austro-Daimler vállalkozásaival, így jött létre a Steyr-Daimler-Puch. Rengeteg hullámvölgy és időszakos fellendülések sora után,végül 1987-ben minden a Vespa gyártójához, a Piaggio-hoz került. Ma is értékesés nagy becsben tartott autókat, kerékpárokat, mopedeket és motorkerékpárokat alkottak, amikkel még mindig találkozhatunk az utakon, köszönhetően annak, hogy a Puch alkatrészek beszerzésére továbbra is van lehetőség.

Ha Önnek is Puch alkatrészekrevan szüksége motorkerékpárjához, és minőségi darabokkal szeretné még továbbnövelni az élettartamát, nálunk a legjobb helyen jár! Kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken!