Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

Blog

Pannónia alkatrészekkel a régi, szeretett motorokért

Pannónia alkatrészek megbízható cégtől, széles választékban, megfizethető áron, online
rendeléssel, gyors házhozszállítással! Forduljon hozzánk Ön is!

Pannónia alkatrészekkel a régi, szeretett motorokért!

A híres Pannónia motorokat 1954-ben kezdték gyártani és egészen az 1970-es évek közepéig készültek a csepeli gyárban. A márka motorkerékpárjai rendkívül megbízhatóak voltak, sok közülük még ma is működőképes, ám természetes, hogy bizonyos alkatrészeket cserélni kell bennük. Cégünk ebben segít minden tulajdonosnak, és kedvező áron, széles választékban biztosítja a Pannónia alkatrészeket!
Kínálatunkban megtalálhatóak a Pannónia 1 hengeres alkatrészek, amelyek a legrégibb modellekhez, többek között a rendkívüli népszerűségre szert tett T1-hez szükségesek.
Mellettük többféle Pannónia elektromos alkatrésszel is rendelkezésre állunk, így, ha gond van a világítással vagy a gyújtással, az is könnyedén orvosolható webshopunknak köszönhetően. Természetesen ez még nem minden, hiszen a Pannónia későbbi modelljeihez is széles választékban kínálunk alkatrészeket.

Pannónia 2 hengeres alkatrészek

A T sorozat sikere töretlenül nőtt, amikor megjelent az első kéthengeres Pannónia motor, a P20. Ennek a típusnak a kifejlesztése viszonylag sokáig tartott és rengeteg pénzbe is került, hiszen sokkal modernebb és bonyolultabb szerkezet volt az addigi típusokhoz képest, így számtalan új alkatrészt kellett hozzá kifejleszteni és kivitelezni.

A Pannónia 2 hengeres alkatrészek némelyik darabját később egy egyhengeres modellben, a P10-ben is hasznosították. Hasonlóképpen használták fel a P20 típusból ismert Pannónia bowdent a P21- ben is, ami az utolsó modellek egyike volt. Ezt követően már csak a P21 Luxus jelent meg, ami jobb felszereltségű volt, de nagy sikereket már nem tudott elérni. Szerencsére ennek ellenére még ma sem kell senkinek lemondania Pannónia márkájú motorjáról, akár egy régebbi típussal, akár egy modernebb változattal rendelkezik, ugyanis még napjainkban is széles választékban kaphatóak a Pannónia 2 hengeres elektromos alkatrészek. Sőt, számtalan olyan alkatrész van forgalomban, amik többféle modellhez is használhatóak.

Pannónia univerzális alkatrészek

A márka motorjainak alkatrészei között vannak átfedések, így érdemes körülnézni a Pannónia univerzális alkatrészek között is, ha valaki nem találja a kétkerekűjéhez szükséges terméket. Ezek között vannak motorgumik, tömlők, tömlővédők, motortank sapkák, felnik, de széles választékban találhatóak meg ebben a csoportban a Pannónia kormány alkatrészek, valamint a Pannónia univerzális fékrendszer alkatrészek is. Fontos, hogy vásárlás előtt minden esetben győződjünk meg róla, hogy az adott alkatrész valóban megfelelő lesz-e a motorunkhoz, ha kell, ennek megállapításához kérjük szakértő segítségét!

Amennyiben az Ön érdeklődését is sikerült felkeltenünk a Pannónia alkatrészek iránt, ne
habozzon, tekintse meg webshopunk kínálatát, és vásároljon kedvére! Ha bővebb
információra van szüksége vagy a rendelés lebonyolításához szeretne segítséget kérni,
forduljon bizalommal munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink
bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére!