Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36205853004

ROMET

Romet alkatrészek –ha ismét szeretné használni

A Romet motorkerékpárok és robogók rendkívül kedveltek voltak a rendszerváltás előtt, és azóta is van egy szűk, ám igen lelkes rajongótáboruk, akiket lehetetlen eltántorítani a márkától. Pedig ezek a lengyel motorok mindent megtesznek azért, hogy apasszák a kedvelőik számát,hiszen legendásan megbízhatatlanok, viszont az értékük, és főleg anosztalgiafaktor miatt ez sehogy sem sikerül. A Romet alkatrészek beszerzése ma már nem egyszerű, ám webáruházunkban szerencsére minden megtalálható ahhoz, hogy ezek a motorok még sokáig róhassák az utakat.

Kínálatunkban a Romet három típusához, a Kadetthez, a Komárhoz és a Pony-hoz lehet beszerezni tulajdonképpen mindent, ami az életben tartásukhoz kell. Ha felújításról van szó, akkor a kerekektől a kipufogóig bármilyen Romet alkatrészt be lehet szerezni hozzájuk, így újra a régi fényükben tündökölhetnek.

Amennyiben szeretné felújítani régi motorkerékpárját,vásároljon Romet alkatrészeket kínálatunkból! Ha kérdése lenne a termékeinkről, vagy a rendelés menetéről,forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!